Berichten uit de pers en andere websites

Moderator: FORUMBEHEERDER

#96982 door carino
11 nov 2011, 13:13
De nederlandse projectontwikkelaar Romar is aan het onderhandelen over de bouw van vier hotels, een in Havana en andere in Viñales, Trinidad en St. Lucia en haar plannen omvatten ook de bouw van een windturbinepark van 80 megawatt op het eiland.

Maar het meest ambitieuze project van het Nederlandse conglomeraat is de stedelijke ontwikkeling die plaatsvindt in Tarara, ten oosten van Havana
De lange-termijn plannen omvatten het bouwen van een superjacht pier, een hotel , bungalows, appartementen, restaurants, bars, winkels en een 18-holes golfbaan.

Lees hier (in het spaans)

#96986 door Joop_Siroop
11 nov 2011, 13:53
Dat zijn dezelfde jongens die de Nederlandse stadsbussen naar Cuba
exporteren, Ronald Buijk van Womy.

Na de revolutie gingen de deuren van Cuba potdicht voor gringo’s. Maar tijden veranderen en nu mag Romar, eigendom van Ronald Buijk uit Zevenbergen, er weer een flitsende bedoening van maken. Merkwaardig is dat commercieel directeur Andy van der Heijden van Romar aan Quote meldt van niets te weten. ‘We hebben wel eens bussen en vrachtwagens geleverd aan Cuba, maar een nieuwe jachthaven en hotels, nee, daar weet ik niets van.’ Terwijl Van der Heijden en zijn baas wel aan het woord komen in de artikelen van de Cubaanse media.


lees meer ...

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Yahoo [Bot] en 0 gasten

Recente Topics

Default Avatar post naar cuba

by: monie

30 jan 2015, 16:22

Default Avatar reistijd augustus/september

by: Esther249

30 jan 2015, 08:31

Default Avatar Cuba en VS

by: macluc

29 jan 2015, 15:49

Default Avatar vertaling aub

by: jacqy

29 jan 2015, 14:52

Twitter

Over Cubaforum.nl

Cubaforum.nl is de online ontmoetingsplaats voor en door Cubaliefhebbers. Het gaat hier over vakantietips en reisinformatie, over het eiland en haar bewoners, de muziek, uitgaan, relaties met Cubanen.

Onderwerpen als Cuba, casa particular, Cuba rondreis, Havana, Varadero, Santiago de Cuba, Trinidad, Camaguey of Cayo Coco.