Hoe kom je van A naar B in Cuba
#112524 door bartolo
29 nov 2016, 16:49
Er kunnen geen reserveringen meer gemaakt worden voor Viazul. Wel vanaf 6/12. Betekent dat dat alles vol zit ? Of is het zo dat je x dagen van tevoren niet meer kunt reserveren ?
Volgende vraag is, of er tips zijn als er van een taxi gebruik moet worden gemaakt. Van Holguin naar Camaguey. Niet voor mijzelf, maar voor mijn Cubaanse verloofde.
Dank alvast...
#112526 door Joop_Siroop
30 nov 2016, 11:51
Als je van Holguin naar Camaguey wilt ga je naar de Viazul terminal. Daar lopen altijd wel een paar jongens die alle chauffeurs kennen. Zij "helpen" je (voor commissie uiteraard) met het vinden van vervoer. Je kunt voor hetzelfde tarief als dat van de Viazul heel snel in Camaguey komen met taxi ("moderne" personenauto... zeg Geely of Peugeot 405 uit 1995 ;-) ). Tegenover de terminal is een cafetaria waar chauffeurs stoppen.. de handige jongens vragen waar ze naar toe gaan, kijken of er een klant voor is en regelen hun commissie.

Ook is de Viazul zelden of nooit vol... er kan altijd nog wel iemand bij. Ook dat kunnen die jongens regelen maar je verloofde waarschijnlijk zelf ook. Laat het oplossen van de Cubaanse problemen zoals vervoer beter aan haar over. Met geld is bijna elk probleem oplosbaar in Cuba. ;-)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast