Wie, wat, hoe, waar

Moderator: FORUMBEHEERDER

#114220 door VirgindeRegla
14 sep 2018, 12:27
Dag,
Mijn provider is KPN en tot 1,5 jaar geleden ongeveer kon ik bellen naar cuba en sms-en en cuba kon naar mij bellen en sms-en. Ik kan al meer dan een jaar van niemand in Cuba sms-en ontvangen (geen enkele telefoon, niet uit Santiago en niet uit Havana) en zelf kan ik, als ik in Cuba ben niet bellen met Cubaanse nummers. KPN heeft mij verschillende keren duidelijk gemaakt dat het probleem in Cuba ligt, maar met dezelfde telefoons kan vanuit Cuba wel naar Italië en Spanje gesmst worden.
Wie snapt hier iets van? Ligt dit aan KPN? Ligt het aan Nederland? Cuba? Mijn telefoon? Ik heb sinds 2 maanden een nieuwe telefoon (ook iPhone) maar het probleem blijft. Help?
#114570 door Sunshine73
02 mei 2019, 12:23
Ja dit gebeurd mij ook elke keer en Tele2 brengt wel de kosten per sms in rekening maar bereiken doe ik geen enkele Cubaanse telefoon met sms. Terwijl mijn telefoon geen foutmelding geeft dat het bericht niet verstuurd is.Hetzelfde nummer gewoon bellen lukt wel(4€ p.m) wat een taxi bellen al duurder maakt dan de taxi zelf. Sms naar Nederland /Duitsland vanuit Cuba wordt gewoon afgeleverd. Ga naar Etecsa en koop voor 40€ een lokale kaart voor je telefoon, dat maakt het een stuk makkelijker.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast