Fidel si, Fidel no

Moderator: FORUMBEHEERDER

#108301 door Encantó
02 sep 2014, 16:26
Bisschop Bruno Musarò, apostolisch nuntius in Cuba (diplomatiek vertegenwoordiger van de Heilige stoel), was een week geleden in zijn geboortestreek Lecce (Italië). Tijdens een eucharistieviering heeft hij zich in sterke bewoordingen uitgesproken over de situatie van de Cubanen. Hij wees de Italianen op de armoedige omstandigheden waarin de Cubanen leven.

"Een dokter verdient er 25 €/maand en zoekt er vaak een tweede job om het hoofd boven water te houden. Alles wordt er nauwlettend in de gaten gehouden door de overheid. Rundsvlees is er een luxe en op het doden van een koe staat een gevangenisstraf."

La gente muore di fame, non ha nulla e lo Stato celebra la Rivoluzione.

etc.

Ik denk dat hij zijn koffers kan pakken...
(... of het einde van de Republiek is nabij).

(bron: www.leccewes24.it)
Meer info op (het onbetrouwbare) www.martinoticias.com
#108315 door sandersh
02 sep 2014, 19:32
Monsignor Bruno Musaro houdt van lekker eten. Vooral vlees. Dat was hij gewend in grote hoeveelheden tot zich te nemen op zijn vorige posten in Zuid Amerika ( Panama, Peru, Guatemala). In dat deel van de wereld zijn de porties vlees bizar groot. Ben benieuwd hoe het hem verder zal vergaan. Uit de school klappen tijdens zijn vakantie in Italie (mmmmm, heerlijk eten) zal hem in Cuba vast niet in dank worden afgenomen.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten